Dimecres, 4 d'agost de 2021

El grup atlètic TMB es prepara per als dos grans reptes de la ciutat

 

Logo mitja marató de BCN

El grup atlètic TMB es prepara per als dos grans reptes de la ciutat

Quaranta-dos membres del grup atlètic de TMB aprofiten les darreres jornades d'entrenament que els ajudaran a fer un bon paper en dues de les proves esportives més emblemàtiques de la Ciutat Comtal. 

Redacció / 31.01.17 - 11:56h

El diumenge 12 de febrer la ciutat es calçarà les sabatilles per córrer una de les seves proves esportives mítiques, la 29a edició de la mitja marató, on s'espera una participació de més de 12.000 corredors, dels quals 20 són treballadors de TMB i membres del grup atlètic. Una prova de 21 quilòmetres i 95 metres que té un recorregut molt pla, que transita pel centre de la ciutat i pel front marítim. 

La cursa començarà a les 8.45 hores des del passeig Pujades, al costat del Parc de la Ciutadella, i està previst que finalitzi a les 11.30 hores. 

Un mes més tard, el diumenge 12 de març, es disputarà la 39a edició de la Marató de Barcelona, un esdeveniment esportiu dels més atractius d'Europa pel seu traçat urbà i perquè transcorre per molts dels punts més turístics de la ciutat. Aquest any s'espera que hi haurà més de 20.000 participants, dels quals 23 són membres del grup atlètic.

El tret de sortida es donarà a les 8.30 hores a l'avinguda Reina Maria Cristina, on també se situarà l'arc d'arribada. El temps límit fixat per l'organització per córrer els 42 quilòmetres 195 metres serà de sis hores.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB