Dissabte, 19 de setembre de 2020

Gran gala solidària 2014

 

Malalties rares / Arxiu TMB

Gran gala solidària 2014

El proper 2 d'octubre es presenta Mou-te, la principal campanya solidària de TMB, que enguany estarà dedicada a les malalties minoritàries, causa escollida pels treballadors per al 2014.

Redacció / 22.09.14 - 13:45h

Com en edicions anteriors, amb l'objectiu de donar la màxima visibilitat a les malalties minoritàries així com a la necessitat d'investigar i de disposar d'atenció i tractaments específics per a les persones que les pateixen, durant el darrer trimestre de l'any es desenvoluparà un programa d'accions de sensibilització i conscienciació de la causa. 

Igualment, com en les edicions anteriors la participació dels treballadors a les diferents activitats proposades és fonamental, i per cadascuna hi haurà crides específiques.

Una de les activitats noves d'aquest any és la gran gala solidària en benefici de les malalties minoritàries. Serà el dijous 27 de novembre de  21 a 23 h al Teatre Principal de Barcelona. L'objectiu de l'esdeveniment és recaptar fons a benefici de les dues entitats de referència, Feder i Fecamm, per destinar-los a investigació, tractament i assistència de les persones que pateixen alguna patologia poc freqüent i de les seves famílies.

Tots els treballadors que practiquin alguna especialitat artística i estiguin interessats a participar en aquesta gala, poden contactar amb Estrella León epleon@tmb.cat

La teva col·laboració suma!!!

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
RSC
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB