Divendres, 29 de maig de 2020

La gossera, el CCM, el CSPC i el CCB han obert les portes als fills dels treballadors de TMB

 

Visita gossera / TMB

La gossera, el CCM, el CSPC i el CCB han obert les portes als fills dels treballadors de TMB

Els dies 2 i 3 de gener les instal·lacions del Centre de Control de Metro i el Centre de Control de Bus, del Centre de Seguretat i Protecció Civil i de la gossera de Boixeres  van obrir les portes per als familiars dels treballadors.

Redacció / 07.01.20 - 11:16h

Les visites es van iniciar el dijous 2 de gener amb la visita a la gossera de Boixeres i al Centre de Control de Bus, CCB per als infants i familiars dels treballadors i van continuar el divendres 3 de gener amb les visites al Centre de Control de Metro, CCM, i el Centre de Seguretat i Protecció Civil, CSPC. 

Les dues jornades han estat guiades pels monitors del TMB Educa i pels tècnics de comunicació interna, que van acompanyar els infants i familiars per ensenyar-los, de primera mà i en directe, la feina que es fa a TMB.

L'objectiu d'aquestes visites guiades és apropar l'entorn professional de TMB als familiars, que coneguin de prop unes instal·lacions des d'on es controla diàriament el servei de transport públic de la ciutat i aconseguir que els més menuts de la casa prenguin consciència de la gran tasca que es fa a les xarxes de transport de TMB, cada dia de l'any i les 24 hores, gràcies a l'esforç, la professionalitat i la dedicació dels seus.

Tots els assistents s’han emportat un obsequi del TMB Educa i una invitació per a 4 persones al Telefèric de Montjuïc.

A causa de l'èxit que estan tenint, la propera edició es farà coincidint amb les vacances d’estiu. 

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Servei
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB