Dimecres, 30 de setembre de 2020

Gorka López i Miguel Ángel Urbano, guanyadors del 12è Concurs de Relats Curts de TMB

 

Gorka i Miguel Ángel, guanyadors del 12è Concurs de Relats Curts de TMB / M.A. Cuartero

Gorka López i Miguel Ángel Urbano, guanyadors del 12è Concurs de Relats Curts de TMB

Els relats Encuentros en la quinta fase i El viaje de Lucía guanyen la 12a edició del concurs de relats curts en la categoria Treballador de TMB.

Redacció / 23.05.18 - 10:12h

Ahir a les sis de la tarda es van atorgar els premis de la 12a edició del Concurs de Relats Curts de TMB al vestíbul d'Universitat de la línia 1 del metro.

El relat que ha quedat en primera posició de la categoria Treballador de TMB, Encuentros en la quinta fase, estava signat amb el pseudònim Dimas Tamurejo, sota el qual s'amagava la identitat de Gorka López, que treballa com a responsable d'estació i conducció al Telefèric de Montjuïc.

El relat que ha quedat en segona posició de la mateixa categoria, signat per Sartenes, porta per nom El viaje de Lucía i ha estat una creació de Miguel Ángel Urbano Sampedro, que treballa com a tècnic de porta cotxera de la línia 9.

El jurat del concurs ha estat format per Màrius Serra, escriptor i president del jurat, i Jordi Muñoz i Burzon, director de l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès. 

Els premis als guanyadors van ser entregats per Jordi Mitjà, director de l'Àrea d'Operacions de Metro, i Santi Torres, director de Comunicació i RI i director de la Fundació TMB. Va fer el lliurament del premi Instarelat Andreu Castellano, responsable de Comunicació Corporativa d'Amazon.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB