“La gestió de la COVID-19 a TMB: perspectives i reptes”

El conseller delegat de TMB, Gerardo Lertxundi, convida tots els empleats de TMB a un webinar on explicarà la gestió que s'ha fet de la Covid-19, l'impacte que el virus ha tingut en la mobilitat i com es prepara la companyia per a la nova realitat. 

Albert Piqué / 10.05.20 - 15:46h

El proper dimarts 12 de maig, a les 12.30h, s’iniciarà la sessió “La gestió de la COVID-19 a TMB: perspectives i reptes”. L’acte començarà amb una salutació de la Presidenta, Rosa Alarcón. A continuació, Gerardo Lertxundi, conseller delegat de TMB, oferirà, juntament amb d’altres directius de la companyia, una conferència online oberta a la participació de tots els treballadors i treballadores,  per explicar què ha suposat per a la companyia la gestió d’aquesta crisi sanitària, l’impacte que ha tingut en les persones i en l’organització i com es prepara TMB per la nova realitat.

El webinar s'emetrà en directe a través de la plataforma Teams, i oferirà als assistents la possibilitat de fer les preguntes que considerin pertinents en relació amb el contingut de la conferència. 

Per participar-hi no cal disposar de Teams ni registrar-se, ja que s'hi pot accedir com a usuari anònim.  Només cal clicar aquí per accedir directament a la sala.

En acabar l'acte, la gravació estarà disponible al canal YouTube de TMB per a totes les persones que no hagin pogut assistir-hi per motius de treball o per qualsevol altra circumstància.

Compartir

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB