Divendres, 26 de febrer de 2021

La GenTMB participa en la 1a edició de la Cursa per l'Esperança

 

Part dels treballadors participants en la 1a edició de la Cursa per l'Esperança / TMB

La GenTMB participa en la 1a edició de la Cursa per l'Esperança

Més de vint treballadors, alguns dels quals membres del Grup Atlètic TMB, van participar en la cursa i van gaudir d'un dia molt especial.

Redacció / 03.11.14 - 12:08h

Entre les activitats que s'estan duent a terme aquest mes d'octubre dins del programa “Mou-te per les malalties minoritàries”, el diumenge 26 d'octubre es va celebrar al Parc del Fòrum la 1a edició de la Cursa per l'Esperança, una cursa benèfica de 5 i 10 km, amb èxit de participació. Sota el lema "Fem majoria per les malalties minoritàries", la cursa ha destinat el 100% de la recaptació per inscripcions a la Federació Espanyola de Malalties Rares (Feder) per oferir serveis als pacients amb patologies cròniques poc freqüents i les seves famílies, menys de 5 afectats per cada 10.000 habitants.

La cursa té per objectiu conscienciar la societat sobre la situació dels més de tres milions de persones que pateixen aquestes malalties a Espanya ─400.000 persones a Catalunya─ i sobre la necessitat d'invertir en investigació i creació de fàrmacs per a aquestes malalties. La iniciativa compta amb ambaixadors com Aleix Espargaró, Andrés Iniesta o David Villa.

"Mou-te per les malalties minoritàries" és un projecte escollit pels treballadors de TMB com a causa solidària del 2014, en el marc del projecte d'acció social TMB Solidària, que vol sensibilitzar i conscienciar els treballadors i la ciutadania sobre la problemàtica que pateixen les persones afectades per aquestes més de 7.000 malalties, un 80% de les quals són d'origen genètic i afecten 5 de cada 10.000 persones. Es calcula que a Catalunya hi ha prop de 400.000 persones afectades.

Relació de companys que van participar a la cursa

Antonio Santamaría Quiroga, Félix Bataller Rivas, Pascual Hermosilla Roncero, Josuè León Latorre, Eusebi Ranchal Pérez, Gisela Castillo Villuela, Paqui Calero Cabrera, Sandra Delgado Gómez, Francisco Ureña Lozano, Juan Fernández Ruiz, César Muñoz Martínez, Rufina García Alconchel, Enric Giralt Bourgat, Javier Velázquez Roca, Jordi de Solo Rispa, Javier Llop Santamaría, Daniel Garcia López, Jorge Lesaca Olivares, Belén Iglesias Hernández, Ivan Vilchez Leal, Natalia Granados Rodríguez, Montse Filgueira Fores, Maria Josep Franch Fornos.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB