Divendres, 26 de febrer de 2021

La GenTMB fa esclatar L'Auditori

 

Love of Lesbian al concert a L'Auditori de BCN / M.A. Cuartero

La GenTMB fa esclatar L'Auditori

L'Auditori de Barcelona es va omplir ahir a la nit de gom a gom per gaudir del concert ofert pel grup musical Love of Lesbian amb motiu de la celebració del 90 aniversari de Metro.

Redacció / 01.10.14 - 10:57h

Amb un públic entregat, que des del primer moment ha ballat, cantat i aplaudit les cançons, el grup de pop-rock Love of Lesbian ha posat la cirereta a la celebració de l'aniversari.

Amb una posada en escena sòbria però fantàstica, el grup musical va fer esclatar les parets de l'auditori, desplegant energia i bon rotllo a l'escenari, i va donar molt bon joc durant l’hora i mitja llarga que va durar el concert. Van muntar un gran xou en què interactuaven amb el públic i van fer saltar, aplaudir i cantar a tothom des de les nou fins gairebé les onze de la nit. Va ser fantàstic!!!

Van exhibir un repertori de cançons sensacionals amb la bonica veu del vocalista del grup, Santi Balmes; les guitarres de Jordi Roig i Julian Saldarriga; el baix i el sintetitzador de Joan Ramon Planell, i la bateria d'Oriol Bonet.

Davant d'un públic totalment entregat, el quintet va fer un repàs d'alguns dels temes més representatius de la seva trajectòria al llarg de 17 anys sobre els escenaris. Cada vegada que Santi, el cantant, anunciava el títol de la següent cançó, saltaven el crits i els bots del públic.

Uns minuts abans de començar, Santi Torres, director de Comunicació de TMB, va dirigir unes paraules a les 1.800 persones que omplien l'auditori i va dir que el concert era "el principal dels actes del programa organitzat per commemorar el 90 aniversari del metro perquè congrega centenars de treballadores i treballadors de TMB". Alhora va agrair l’assistència multitudinària i va felicitar els empleats "per fer que el metro de Barcelona sigui un dels millors metros del món".

Aquest any se celebra el 90è aniversari del primer tram de metro, inaugurat el 1924, motiu pel qual TMB ha organitzat diverses activitats per celebrar-ho, una de les quals, que ha estat aquest concert, exclusiva per als treballadors de la companyia.

Per fer-ho, s'ha comptat amb la col•laboració desinteressada de L'Auditori de Barcelona, que ha cedit la sala gran per al concert, de la promotora musical Music Bus i del grup Love of Lesbian.

Del programa d'activitats que s'estan desenvolupant per celebrar el 90è aniversari, el concert de L'Auditori ha estat la més gran. És la primera vegada que TMB organitza una activitat interna tan  multitudinària. Gràcies a tota la GenTMB per participar-hi!!!!

Programa d'activitats

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB