Dissabte, 24 d'octubre de 2020

La fotolliga de l'Associació Fotogràfica d'Empleats de TMB ja té guanyadors

 

La fotolliga de l'Associació Fotogràfica d'Empleats de TMB ja té guanyadors

L'associació ha promogut una competició en la qual podien participar tots els treballadors de TMB, que es va cloure amb l'acte d'entrega de premis. Carlos Lardin va obtenir el primer premi, seguit per Román Macias, i Raquel González va quedar en tercera posició.

Albert Piqué - Miguel Ángel Benito / 28.06.17 - 08:20h

La competició s'ha anat desenvolupant durant tot el curs 2016-2017. La participació era oberta a tots els treballadors de la companyia i consistia a enviar una foto cada mes d'un tema anteriorment pactat. Les imatges s'anaven pujant a Flickr de l’AFE-TMB per tal que poguessin ser votades.

Finalment, després del recompte, Carlos Lardin Mas, conductor de Bus del CON Zona Franca, va obtenir la primera posició. La segona va ser per a Román Macias Garcia, conductor del CON Ponent, i la tercera posició per a Raquel González Pérez, familiar d'un treballador.

L'acte d'entrega de premis va ser molt emotiu. Va comptar amb els premiats, excepte el Carlos, que va estar representat per Rafael Gaona. Els premiats van rebre de mans del president d’AFE-TMB, Miguel Ángel Benito, un obsequi i el reconeixement de tots els seus companys aficionats a la fotografia.

Atès l'èxit de participació, l'AFE-TMB consolida les seves activitats, com ara les trobades periòdiques cada dijous a la tarda, una nova fotolliga i un concurs fotogràfic obert a tothom, ja siguin fotògrafs professionals o amateurs.

Per a més informació, consulteu la seva web.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB