Dissabte, 31 de juliol de 2021

Forma’t en Moviment! bat el rècord de participació

 

Forma’t en Moviment! bat el rècord de participació

Més de mil dos-cents treballadors s'han inscrit en el quasi centenar de cursos oferts per la plataforma Forma't en Moviment!

Redacció / 08.05.20 - 10:31h

Quan va començar el confinament, el departament de Formació posava en marxa nous continguts formatius en la seva plataforma Forma't en Moviment! en col·laboració amb l'empresa de formació en línia GoodHabitz. 

El llançament d'aquests nous cursos està sent tot un èxit per l'alt grau d'interès i de participació en època de confinament per la Covid-19. Tenen fins ara 1.223 treballadors inscrits en algun dels més de 80 cursos que s'estan oferint. 

Els 5 cursos que més èxit tenen fins ara són:

  • Undertsand business English
  • Mapas Mentales
  • Inteligencia social
  • Ponlo por escrito
  • Mindfulness

Des del dimarts 28 d'abril també es pot accedir a la plataforma formativa a través de GenTMBapp. 

Recorda que pots apuntar-te a fer cursos quan vulguis i fer-ne tants com vulguis. No tens horari, ni dates, i ets tu qui decideix el què, el quan i quins són els teus objectius d'aprenentatge. Tu marques el teu recorregut. 

Si no saps per on començar a formar-te, la plataforma presenta GoodScan, un senzill test que ajuda a identificar l'estil d'aprenentatge que més s'ajusta a la teva personalitat, així com les qualitats i oportunitats de creixement. Amb el test descobriràs quins són els cursos que més encaixen amb tu. 

Què has de fer per connectar-te a la plataforma? Molt fàcil, només cal que cliquis a l'enllaç adjunt i ja estaràs a dins de la plataforma  https://www.goodhabitz.com/sso/tmb

Si vols més informació, contacta amb l’Enric Bureu, el Sergi Santateresa, la Marta Macías o el Francesc Soler  a través de les adreces de correu electrònic  ebureu@tmb.cat, ssantateresa@tmb.cat, mmaciasr@tmb.cat, fsoler@tmb.cat

 

Compartir:

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB