Divendres, 26 de febrer de 2021

La família de TMB plora l’Òscar

 

La família de TMB plora l’Òscar

Dissabte, a primera hora de la tarda, l’Òscar Prieto va patir un accident de moto a conseqüència del qual va perdre la vida. L’Òscar feia 14 anys que treballava a TMB, i actualment prestava servei com a conductor a la línia 47.

Albert Piqué / 07.09.20 - 13:18h

L’accident, del qual es desconeixen les causes, va ocórrer quan la moto en què viatjava mentre anava a treballar va xocar contra un semàfor a la plaça de Karl Marx.  

La notícia va ser com rebre una galleda d’aigua freda per al CON d’Horta. L’Òscar, amb el seu posat somrient i amable, era una d’aquelles persones que sempre estaven preparades per ajudar. Des de la seva incorporació l’any 2006 al CON Triangle Ferroviari, l’Òscar havia creat una dilatada xarxa d’amics i companys, que, encara incrèduls, el ploren.  

Esportista i amant de la muntanya, li agradava sortir amb bici amb la Lola, la seva parella, córrer amb el seu gos i jugar a pàdel amb companys.  

La notícia de la pèrdua de l’Òscar, la tarda de dissabte, també va fer tremolar la L1, on la Lola treballa com a agent d’atenció al client. La Direcció de TMB està en contacte amb ella per acompanyar-la en aquests moments tan difícils i trametre-li el seu més sentit condol i l’escalf de tota la família TMB.  

Encara no es coneixen els detalls del seu comiat. Cal recordar que l’assistència a vetlles i funerals està limitat per les mesures del Covid 19. 

A l’Òscar el recordarem com un company exemplar!

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB