Estrenem nova plataforma d'idiomes
Estrenem nova plataforma d'idiomes

Estrenem nova plataforma d’idiomes. Descobreix-la!

Des d’avui, 1 de juliol, pots accedir des del Campus TMB a la nova oferta d’aprenentatge de llengües. Tens cinc idiomes disponibles i un sistema altament interactiu i immersiu.

Carme Becerra / 01.07.24 - 12:54h

Avui, 1 de juliol, tota la plantilla té a la seva disposició una nova oferta d’idiomes per formar-se gratuïtament. La Plataforma EF Language Live, amb una trajectòria de 20 anys al darrere, és en aquest camp l’escola en línia pionera en innovació.

La plataforma ofereix la possibilitat d’estudiar 5 idiomes: francès, anglès, portuguès, alemany i espanyol. L’aprenentatge està organitzat en 16 nivells, cadascun dels quals correspon a una part de l’escala MECR. A mida que s’aprova un nivell, la plataforma desbloqueja l’accés al següent. L’alumnat pot mesurar l’avenç tant en termes pedagògics propis del sistema de la plataforma com en els reconeguts de forma internacional (A1, A2, B1, B2, C1 i C2).

Amb la nova plataforma, es reprèn l’aprenentatge integral d’idiomes després de l’aturada tècnica que s’havia produït en els darrers mesos. Com fins ara, està pensada perquè puguis estudiar des de qualsevol lloc, en qualsevol moment i al teu ritme, sempre fora d’hores de feina.

Perfecciona també la pronunciació

Un dels aspectes més destacats d’EF Language Live és que permet una pràctica de l’idioma molt interactiva i immersiva. Un software de reconeixement de veu permet la pronunciació, fent possible donar respostes en format veu i, d’aquesta forma, practicar de manera intensa les habilitats de parla. 

El software no només fa un reconeixement de veu per detectar les paraules, sinó que compara la resposta de l’alumne, amb el seu accent, amb l’accent d’una persona nadiua. A partir del grau d’aproximació a la pronunciació correcta, mostra un indicatiu verd, groc o vermell per a cada paraula de la frase.

El conjunt dels continguts de cadascun dels 16 nivells (6 unitats per nivell, dividides en 4 lliçons que prioritzen l’ús funcional de la llengua, amb la millora de l’expressió oral, la comprensió auditiva i lectora i l’expressió escrita) posen una oferta de 4.000 hores a disposició de l’alumnat.

Accés des del campus TMB

Abans d’iniciar-te en l’aprenentatge, la plataforma et demanarà fer un test de nivell, que no et portarà més de 30 minuts. Una vegada assignat el nivell des del que començaràs la formació, podràs navegar per totes les eines complementàries, com una amb doble funció traductor/diccionari (avalada per la Universitat de Cambridge) que inclou exemples i un programa d’àudio que mostra la pronunciació de cada paraula; també trobaràs un laboratori de gramàtica (que inclou exercicis de reforç classificats per nivells de dificultat); o els flascards fonètics, que serveixin per practicar l’expressió oral i la comprensió auditiva.

La finalització d’un nivell suposa l’obtenció d’un certificat que ho acredita. A més, dins del model d’idiomes de TMB, completar un curs amb al menys un 75% de qualificació dona accés, en l’idioma anglès, a les classes presencials que es desenvolupen d’octubre a juny.

Pots començar a utilitzar la plataforma des d’avui mateix. Només cal que entris, amb el teu usuari corporatiu, al Campus TMB. Des d’allà, ves a l’apartat “Idiomes” i clica sobre la capsa “Plataforma d’idiomes”. Una vegada allà, fes clic a sobre de “Inscriu-me” i a “Accés Plataforma d’idiomes”. La plataforma et considerarà registra’t i ja podràs escollir la llengua que vols estudiar i fer la prova de nivell. 

Després d’aquest primer accés (que ha de ser via web), també podràs entrar des de “Els meus cursos”. A més, podràs fer servir indistintament el web o l’app per accedir-hi, sempre amb el correu corporatiu. L’aplicació la trobaràs amb el nom “EF Corporate Learning” a les botigues d’Android i d’iOS.

Si tens algun dubte o problema per accedir o utilitzar la nova plataforma, escriu un correu a efcorporatespain@hultef.com. En el pdf que enllacem al peu d’aquest article, trobaràs un resum de la informació de la plataforma. També et deixem un vídeo que n’explica el funcionament. Aprofita l’estiu per iniciar la formació!

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB