Divendres, 18 de setembre de 2020

Esperit de superació, sacrifici i solidaritat. Be EMcreible

 

El Josep Lluís a la Titan Desert 2014 / J.L. Layola

Esperit de superació, sacrifici i solidaritat. Be EMcreible

Be EMcreible és el nou projecte que està liderant Josep Lluís Layola aquest 2015. Un projecte esportiu i de solidaritat que pretén portar material ortopèdic a la zona sud del Marroc.

Redacció / 04.02.15 - 09:16h

Del 27 d'abril al 2 de maig se celebrarà la 9a edició de la Titan Desert. Una carrera de gran dificultat, d'esport i de sacrifici, però per sobre de tot, una carrera de superació personal, un repte per a la majoria dels esportistes que s'hi enfronten, perquè és enfrontar-se al desert, a la calor, a la distància, en les pitjors condicions imaginables. Josep Lluís Layola torna a participar-hi i ho fa amb una nova il·lusió afegida a la prova mateixa, i és el projecte solidari Be EMcreible.

El projecte Be EMcreible pretén aportar elements ortopèdics al màxim nombre de discapacitats del Marroc i recursos econòmics a associacions de discapacitats i als necessitats aprofitant la participació en la prova esportiva més dura que es fa en bicicleta. Per poder dur a terme el repte necessita que el seu projecte sigui un dels seleccionats per l'empresa Compex, que patrocina la Titan Desert. Per ajudar-lo només cal accedir al facebook de Compex España, o per Twitter votar pel projecte Be EMcreible i fer realitat un somni de superació i solidaritat.

Aquest any, el Josep Lluís farà la prova formant part d'un equip de tres esportistes que pateixen esclerosi múltiple. Serà la primera vegada a la Titan Desert que un equip lluitarà pel podi tot i estar compost per persones que pateixen una malaltia neurològica degenerativa i sense cura.

Josep Lluís Layola, extreballador d'Autobusos, va entrar a l'empresa l'any 1996 com a conductor, després va passar a la categoria d'inspector i posteriorment a cap de grup operatiu al Centre de Control de Trànsit, en funcions d'inspecció i control del frau fins a l'any 2005, en què li van diagnosticar esclerosi múltiple. En comptes d'enfonsar-se, va decidir lluitar i en l'esport ha trobat la sortida a aquesta lluita. Els metges no l'hi recomanaven, però l'activitat esportiva l'ha ajudat a millorar radicalment la seva vida i a participar i finalitzar un dels reptes esportius més durs que existeixen, la Titan Desert.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB