Divendres, 28 de gener de 2022

Espai #JoEmQuedoACasa

 

Espai #JoEmQuedoACasa

Arrel de la situació de confinament, han sorgit moltes iniciatives per fer més portables les estades a casa. A l’espai #JoEmQuedoACasa de la intranet podràs accedir a diverses propostes d’àmbit cultural, d’oci i formatiu. 

Redacció / 20.03.20 - 10:01h

Per exemple, el Gran Teatre del Liceu ens ofereix la possibilitat d’assistir, virtualment, a la sessions dels principals muntatges operístics del coliseu barceloní. L’Auditori de Barcelona en proposa gaudir amb els seus concerts i espectacles, i la productora teatral Focus obrirà el teló per oferir-nos “Adossats” i “El fantasma de Canterville”.

La Fundació Miró Miró també ha creat una iniciativa digital per a tots els públics, al voltant de l'art de Joan Miró. Proposen jocs i activitats per despertar la creativitat a casa i descobrir algun dels seus secrets més ben guardats.

LinkedIn posa a la nostra disposició diversos cursos relacionats amb la gestió del temps, el teletreball o el benestar personal, e Col·legi oficial de psicologia de Catalunya  un conte per explicar als més petits la crisi sanitària que estem vivint, el Museu del Disseny o el MACBA, visites virtuals. 

#JoEmQuedoACasa  és un espai viu que anirà creixent amb noves propostes. estigues al cas!

 

Compartir:

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB