Dimecres, 20 d'octubre de 2021

Es posa en servei un web per informar els treballadors sobre la crisi de l’amiant

 

Web www.metrorespon-amiant.cat

Es posa en servei un web per informar els treballadors sobre la crisi de l’amiant

Els treballadors podran consultar tota la informació disponible sobre la presència d’amiant al metro i resoldre els seus dubtes a través d’un sistema de preguntes. 

Albert Piqué / 30.11.18 - 09:09h

El web  www.metrorespon-amiant.cat neix amb l’objectiu d’acompanyar informativament els treballadors i com una eina de consulta. Està distribuït en diverses seccions; a “Inici” s’ofereix una contextualització de com ha anat evolucionant la qüestió de l’amiant i quines accions s’han anat duent a terme al metro des de finals dels anys vuitanta. 

La secció “Surt de dubtes” ofereix respostes a les preguntes més habituals respecte a la crisi de l’amiant i un espai de consulta on qui ho vulgui, i de forma anònima, podrà fer arribar els seus dubtes i/o qüestions envers la presència d’amiant al metro de Barcelona.

A la secció de “Salut” s’hi recull informació relacionada amb l’afectació que pot tenir l’asbest per a la salut dels treballadors, així com les mesures de control que Metro està duent a terme.

El web també acull espais de documentació i enllaços d’interès que ens permetran conèixer la normativa respecte a aquesta qüestió així com altra informació rellevant, i un espai un que recull tots els comunicats emesos per l’empresa.

 

Compartir:

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB