Divendres, 18 de setembre de 2020

Entrega de premis del Concurs de Dibuix Infantil del CON de Ponent

 

Nadala Ponent / M.A. Cuartero

Entrega de premis del Concurs de Dibuix Infantil del CON de Ponent

Color i sabor nadalenc ha estat l’aportació individual dels petits mestres pintors al CON de Ponent

Redacció / 10.01.19 - 11:11h

El dijous 3 de gener, a la sala polivalent del CON de Ponent, es van lliurar el premis als guanyadors dels concurs de dibuix infantil 2018. 

Quaranta-tres nens i nenes, fills de treballadors del CON, han estat els petits mestres pintors que han engalanat el tauler del CON amb les seves obres artístiques. 

Durant tot el mes de novembre i fins al 6 de desembre se celebrava el concurs de dibuix, que aquest any portava per lema Temps de Nadal al CON de Ponent, amb una participació molt per damunt de les expectatives inicials. Hi han participat 43 nens en les tres categories establertes: fins a 4 anys, de 5 a 9 anys i de 10 a 15 anys. El 17 de desembre es van fallar els premis i van quedar com a guanyadors:

  • El Marc en la categoria de fins a 4 anys
  • L’Aina en la categoria de fins a 9 anys
  • La Judith en la categoria de fins a 15 anys

Els premis han estat un Smartbox valorat en 55€, per als primers classificats; una targeta regal de 35€ d’El Corte Inglés per als segons classificats i per als tercers classificats una targeta regal de 25€ d’El Corte Inglés. 

I, per poder demostrar el reconeixement dels treballadors i treballadores del CON de Ponent a tots els menuts que han participat en el concurs, es va convocar tots els artistes el dijous 3 de gener a un berenar juntament amb els seus familiars, per fer el lliurament de diplomes i petits obsequis a tots els nens que han participat en el concurs.

El dibuix més votat en cada una de les tres categories ha il·lustrat la Nadala del CON.

Enhorabona a tots!

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Llocs
Servei
Bus
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB