L'apartat d'Activitats del Club GenTMB
L'apartat d'Activitats del Club GenTMB

Entra a l’espai del Club GenTMB dedicat a les activitats i aficions de la plantilla. Endavant!

Associacions esportives, de hobbies... Dins el Club GenTMB, els treballadors i treballadores tenen un espai on mostrar les seves activitats i engrescar d’altres a què s’hi sumin.

Carme Becerra / 19.04.24 - 08:30h

El Club GenTMB integra diversos apartats que tenen finalitats comunes: busquen crear comunitat i compartir (experiències, temps lliure, serveis, ofertes...) dins la plantilla de TMB. Entre aquests apartats, avui parlem de l’espai Activitats TMB, on els treballadors i treballadores comparteixen les seves aficions, obrint-les a d’altres persones que puguin tenir aquest hobby en comú.

Activitats TMB té una pàgina inicial on es poden veure les informacions publicades pels diferents clubs i associacions que hi tenen presència a l’espai. També hi ha un calendari comú que mostra les activitats previstes i un resum de les més recents. A més, dona la possibilitat de "Seguir" per estar informat de les novetats que es vagin publicant.

En l’actualitat, s’han unit a Activitats TMB el Club Atlètic TMB, el Club de Pàdel TMB i el Grup de Foto-vídeo AFE-TMB. Cadascun compta amb el seu espai propi dins d’Activitats: allà, a més d’una presentació, s’hi poden consultar les publicacions i esdeveniments previstos en cada cas.

Els grups gestionen directament el seu espai, publicant aquelles notícies que creuen poden ser de l’interès dels seus membres. Hi trobem anuncis d’activitats esportives, culturals, de visites, de tallers... Així com notícies sobre el resultat de la participació a competicions o com ha estat una jornada compartida a un dels grups.

Com sempre, per accedir-hi a l'espai (com a la resta del Club GenTMB) cal disposar d'una adreça de correu corporativa.

Us animem a conèixer més de prop les agrupacions que hi ha actualment al Club GenTMB i aquelles que puguin sumar-s’hi en un futur. Endavant!

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB