Foto de família a l'acte de benvinguda dels nous AAC incorporats aquest estiu
Foto de família a l'acte de benvinguda dels nous AAC incorporats aquest estiu

Donem la benvinguda al nou personal AAC de Metro!

Aquest estiu, 85 persones s’han incorporat al servei de Metro com a nous Agents d’Atenció al Client. El conseller delegat de TMB, Xavier Flores, ha donat la benvinguda al nou personal, on més d’un terç són dones i el 60% té menys de 30 anys.

Carme Becerra / 28.06.24 - 13:24h

Com a resultat del darrer procés de selecció d’Agents d’Atenció al Client, aquest estiu s’han incorporat al servei a Metro 85 persones. El conseller delegat de TMB, Xavier Flores, ha volgut donar la benvinguda als nous fitxatges, juntament amb el Director de la Xarxa de Metro, Òscar Playà.

El conseller ha dirigit unes paraules als nous AAC, reunits avui a les instal·lacions de ZAL amb motiu d’aquest acte, que s’ha clos amb una foto de grup. Xavier Flores ha volgut agrair els i les agents la feina que faran: “Sou molt importants perquè no moveu trens, moveu persones, i la gent arriba segura a treballar, o al metge o compleix projectes gràcies a que vosaltres esteu allà”

De la seva banda, Òscar Playà ha insistit en la influència de la feina que desenvolupen els agents en la vida dels barcelonins i la ciutadania d’altres ciutats de l’àrea metropolitana. També ha recordat que no estaran sols en el dia a dia. “El vostre tren, la vostra estació formen part d’una xarxa i sempre trobareu suport al CCM, i al conjunt de l’operació, per garantir el dret a la mobilitat”

Un perfil jove en les incorporacions

De les 85 persones contractades que s’incorporen aquest estiu, un 36% (31) són dones i un 64% (54), homes. A diferència del personal de conducció de Bus, on als darrers processos de selecció s’ha fet una reserva de places per a dones per impulsar-ne la presència, a Metro la proporció homes-dones és més equilibrada. No només en les incorporacions d’estiu, sinó també en la plantilla d’AAC d’estructura on, de fet, les dones són majoria (gairebé un 58% d’entre més de 1.700 agents d’atenció al client).

Les noves incorporacions estivals també destaquen pel predomini de menors de 30 anys: del nous contractes, un 60% (51 persones) tenen 30 anys o menys (mentre que aquells i aquelles que superen la trentena, 34 persones, suposen només el 40%.  Els 30 anys són l’edat mitjana del contingent de nova incorporació.

Benvingudes i benvinguts a TMB! 

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Servei
L1 / L2 / L3 / L4 / L5 / Metro
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB