Dimecres, 12 d'agost de 2020

La DGSF, present a la trobada sobre cultura de seguretat ferroviària a Madrid

 

La DGSF, present a la trobada sobre cultura de seguretat ferroviària a Madrid

Metro va participar a la taula rodona sobre “La millora de la cultura de seguretat a les companyies mitjançant el reconeixement”.

Redacció - Joshua Silva, tècnic especialista en seguretat ferroviària / 15.11.19 - 08:53h

El Departament de Gestió de Seguretat Ferroviària (DGSF)  va participar en la trobada sobre cultura de seguretat que va organitzar Adif, en el marc del seu projecte Sigma. (El projecte és una nova iniciativa de seguretat que posa el focus d'atenció en els factors humans i organitzatius).

La trobada es va fer a Madrid el 5 de novembre i hi va participar també l'Agència Europea del Ferrocarril (EUAR), que va fer una ponència sobre el seu model de cultura de seguretat i com està avançant mitjançant una prova pilot que han dut a terme en una companyia ferroviària europea. El projecte ha finalitzat amb la publicació d'un model d'avaluació —que podeu consultar al peu de l’article— de l'estat de la cultura de seguretat a les companyies.

Per la seva banda, Metro va participar a la taula rodona sobre La millora de la cultura de seguretat a les companyies mitjançant el reconeixement, en la qual es van compartir experiències i visions sobre la matèria entre Metro —que va estar representada per José Manuel Gallina, coordinador del departament de Seguretat Ferroviària—; ENAIRE, gestor de la navegació aèria a Espanya; Adif, i Repsol.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB