Dissabte, 6 de març de 2021

Desè aniversari de la formació contínua CAP a TMB

 

Equip formació CAP / TMB

Desè aniversari de la formació contínua CAP a TMB

Recentment es va realitzar la 19a Trobada del Personal Docent del Certificat d'Aptitud Professional (CAP), que va servir també per commemorar el 10è aniversari de la formació contínua CAP a TMB.

Xavier Galindo, responsable formació de Bus / 16.12.20 - 18:07h

A l'aula CAP de les instal·lacions de la Unitat de Formació al CON d'Horta es va fer la 19a Trobada del Personal Docent del CAP, amb l’assistència de la majoria dels catorze formadors que en l'actualitat estan en actiu. El Certificat d'Aptitud Professional (CAP) és, segons la legislació vigent, un curs obligatori que ha de fer cada 5 anys el personal de conducció professional de vehicles de transport per carretera, tant de persones com de mercaderies.

Es va aprofitar l'esdeveniment per commemorar el 10è aniversari d'aquesta formació, que es va iniciar de forma regular l'octubre de l'any 2010 i va comptar amb la presència de Jacobo Kalitovics, director de la Xarxa de Bus, i d'Olga Cerezo, directora de l'Àrea Operativa de Bus, que van agrair amb les seves paraules la dedicació, professionalitat i compromís que ha estat aportant fins ara aquest personal docent, i els van encoratjar a fer front als reptes de futur que s'endevinen amb l'arribada de noves tecnologies que impactaran tant en l'operació com en el material mòbil, ja que també imparteixen formació durant tot l'any al personal de conducció, tant al nou que s'incorpora com al de plantilla.

L'objectiu d'aquestes trobades és potenciar la cohesió de l'equip, mitjançant accions formatives i xerrades tant en matèria de competències personals com tècniques, i també tallers de continguts per tal d'homogeneïtzar els coneixements a transmetre al personal de conducció d'autobusos que reben la formació. 

Les trobades estan liderades per la Unitat de Formació de l'Àrea d'Organització i Persones, i normalment acaben amb un dinar de germanor al final de la jornada, que, malauradament, aquest any no es va poder fer a causa de les circumstàncies per tothom conegudes. 

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB