Sant Jordi espera els autors de TMB
Sant Jordi espera els autors de TMB

Descobreix qui de la GenTMB signarà llibres per la diada de Sant Jordi

Els protagonistes de la diada de Sant Jordi són la rosa, el llibre i els escriptors que aprofiten la jornada per donar a conèixer els seus llibres al públic. Aquest any, la GenTMB també hi serà present.

Redacció / 20.04.17 - 11:23h

El Joan Carles Oller, comandament tècnic d'operacions de la L4 de Metro, signarà aquest diumenge el llibre “Mis encuentros con el misterio”, una novel·la sobre enigmes històrics. Qüestions com el mite o realitat de Nefertiti, el misteri que envolta Tutankamon, l'enigma sagrat de l'Arca de l'Aliança o qui s'amaga darrere de la figura del Quixot formen part dels relats. 

El podrem trobar a la llibreria Libr'up del carrer Rosselló, 361 de 10 a 12 hores del migdia i a la tarda. De 13 a 14 hores serà a la llibreria La Font de Mimir, al carrer Costa i Cuixart, 5, i de 19 a 20 a la llibreria Santos Ochoa al Passeig de Fabra Puig, 165.

L'Àfrica Ragel, agent d'atenció al client (AAC) de la L5, la trobarem a la llibreria Etcètera de la Rambla del Poblenou, Rambla/Llull, de 18 a 19 hores signant “La Trementina i les plagues de la maga Urtica”, el nou llibre infantil que acaba de publicar. Un conte on la Trementina s'endinsarà en una història plena d'aventures per alliberar l'Onagra, la princesa de les prímules, que ha estat segrestada.

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Servei
L4 / L5
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB