Cursos formatius en grau mitjà i grau superior, CFGMS

TMB està en procés de signatura d’un conveni de col·laboració amb el Consorci d’Educació de Barcelona per a la incorporació d’alumnes al grau mitjà de conducció de vehicles de transport per carretera.

R.H. / 27.05.22 - 08:14h

El curs capacita l’alumne per conduir vehicles de transport per carretera, complint les normes de circulació, seguretat viària i de transport establertes, així com la normativa d'àmbit europeu. Aquests estudis inclouen l'atenció a passatgers, la supervisió i les operacions de càrrega, l'operativa de magatzem i la distribució de paqueteria, ajustant-se a procediments establerts segons els requeriments de qualitat, seguretat i protecció ambiental establerts.

El grau és de 2.000 hores i està distribuït en dos cursos. Aquest és el primer curs, 2022-2023, que serà impartit a l’Institut Mare de Déu de la Mercè, en horari de tarda, i és gratuït. Aquest mateix grau es pot cursar a l’Institut de Vic des del 2018 (El personal de TMB té accés prioritari al curs, ja que s’ha ofert per a col·lectius singulars).

Tanmateix, s’oferirà un conjunt d’instruments que permetin a les persones treballadores de TMB millorar la seva qualificació: acreditació de competències a partir de l’experiència laboral i la formació no reglada; preparació de convocatòries per a persones que no disposen de la formació requerida per accedir a cicles de formació professional o estudis universitaris; formació ocupacional i itineraris formatius a mida de diferents àmbits relacionats amb el perfil professional que està desenvolupant, i cicles relacionats amb els diferents perfils professionals de TMB, com per exemple cicles formatius de grau mitjà i grau superior de carrosseria, electromecànica, logística, automoció, mecànica industrial, automatització i robòtica, manteniment electrònic i de transport i logística.

Està previst fer dues sessions informatives presencials amb la participació del Consorci d’Educació de Barcelona en les quals s’exposaran el conjunt d’instruments que permetran a les persones treballadores de TMB i interessades en aquests cursos millorar la seva qualificació. Les sessions seran el dimarts 31 de maig a les 19 hores i el dimecres 1 de juny a les 10 del matí.  

Si estàs interessat a obtenir més informació, omple el qüestionari.

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB