Dissabte, 28 de novembre de 2020

El curs de tai-txi compleix 10 anys i ho celebra amb ventalls

 

Classe de tai-txi amb ventall

El curs de tai-txi compleix 10 anys i ho celebra amb ventalls

D'ençà de fa 10 anys, de la mà del mestre Domingo González, es fa el curs de tai-txi a TMB

Redacció / 10.02.14 - 10:45h

Durant aquests 10 anys els cursos han tingut continuïtat d'una forma progressiva i ara s'ha decidit tancar aquest primer cicle i obrir un segon cicle, el tai-txi amb ventalls, en què es poden practicar coses noves i exercitar alhora les mans.

Aquest segon cicle s'inicia des del principi, de manera que no és necessari tenir coneixements previs, és un curs dissenyat tant per als companys que porten anys fent tai-txi com per a aquells que decideixin ara començar a practicar-lo.
 
El  tai-txi amb vano, el shànzi, és la primera eina que permet portar el practicant més enllà del seu cos. El vano equilibra l'energia yin i yan amplificant i polint els moviments de les formes amb les mans.

El tai-txi és una art marcial desenvolupada a l’imperi xinès que va evolucionar com una art de salut. Actualment es considera una activitat física i espiritual molt útil per al benestar i la salut, així com una excel·lent tècnica de meditació.

Quan es van crear les activitats socioculturals i esportives de l'empresa, el tai-txi va ser una de les primeres que es van posar en marxa.

Les persones que el practiquen se senten molt millor, ja que és una activitat molt completa que treballa els moviments del cos, l'aspecte mental amb exercicis de relaxació mental i l'aspecte energètic canalitzant tota l'energia al llarg del nostre cos.

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB