CSC trasllada a Ucraïna un autobús Pegaso adaptat pel transport de ferits

L’autobús ha estat una donació del club de futbol del Valladolid a la Fundació del Convent Santa Clara i a Mensajeros de la Paz, per a l’hospital de campanya que estan construint a Ucraïna.

Redacció / 26.05.23 - 10:19h

El 24 d’abril, quatre treballadors de TMB, tots ells membres de l’ONG Conductors Solidaris de Catalunya, CSC, van sortir des de Manresa conduint un autobús Pegaso, adaptat pel trasllat de ferits, per a portar-lo fins a Ucraïna. 

L’autobús, que era propietat del club esportiu de futbol del Valladolid, va ser donat a la Fundació del Convent Santa Clara, representada per Sor Lucia Caram, i a Mensajeros de la Paz, representat pel Padre Àngel, per a ser destinat a l’hospital de campanya que s’està construint a Ucraïna i que permet atendre de manera provisional i immediata els ferits de la guerra i salvar milers de vides.

No és aquesta la primera vegada que CSC col·labora amb totes dues entitats en el transport de vehicles i material sanitari a Ucraïna, el maig de l’any passat van fer el transport de dues ambulàncies. 

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB