Divendres, 26 de febrer de 2021

Confinat a casa? Et proposem 72 cursos en línia

 

Confinat a casa? Et proposem 72 cursos en línia

El departament de formació amplia els continguts formatius de la plataforma Forma’t en Moviment! amb una nova col·laboració amb GoodHabitz, referència en formació online competencial a Europa.

Redacció / 27.03.20 - 10:46h

La crisi sanitària que estem vivint ha provocat importants canvis d’hàbits de molts treballadors i treballadores de TMB. Treballadors que es troben a casa perquè són especialment vulnerables al Covid-19 o bé treballadors que, tot i estar en actiu, el confinament fa que disposin de moltes hores lliures a casa. Amb motiu d’aquesta situació difícil que s’està vivint, el departament de formació ha decidit avançar la posada en servei dels nous continguts formatius en línia que estava previst llançar a partir de la primavera d’enguany.

A partir d’avui, Forma’t en Moviment! creix incorporant una plataforma d’e-learning que disposa de 72 cursos per a tots els empleats de la companyia, amb temàtiques molt variades, com ara idiomes, lideratge, psicologia positiva i productivitat personal, entre altres. Estarà disponible durant tot l’any i cada mes s’hi aniran afegint més cursos; aquests els podeu fer en diferents idiomes i en diferents dispositius (mòbil, tauleta, pc..).

Forma’t en Moviment va néixer la primavera passada i va marcar un punt d’inflexió en els models tradicionals de formació que s’havien ofert a la companyia des de llavors. L’èxit obtingut va fer que el departament de formació de TMB comencés a treballar en una oferta formativa més àmplia  amb l’objectiu de col·laborar en el desenvolupament personal i professional dels empleats de TMB.

Amb Forma’t en Moviment! tu decideixes  en quina matèria vols avançar, quan fer-ho, on i en quin termini, ja que pots interrompre fàcilment un curs i reprendre'l en un altre moment, una setmana o un mes després. També pots seguir els cursos a través de l’app GenTMB, al teu telèfon, tauleta o a l'ordinador, com et vagi millor. També tindràs l'enllaç a la pàgina de Formació de la intranet corporativa.

Què has de fer per connectar-te a la plataforma? Molt fàcil, només cal que cliquis a l’enllaç adjunt i ja estaràs a dins de la plataforma  https://www.goodhabitz.com/sso/tmb

Si vols més informació, contacta amb l’Enric Bureu, el Sergi Santateresa, la Marta Macías o el Francesc Soler,  a través de les adreces de correu electrònic ebureu@tmb.cat, ssantateresa@tmb.cat, mmaciasr@tmb.cat, fsoler@tmb.cat

Esperem que sigui profitós per a tu i que t’ajudi a seguir aprenent, desenvolupant-te i creixent !!!!

 

Compartir:

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB