Dijous, 27 de juny de 2019

Concert solidari de Bucle a Luz de Gas

 

Grup de música pop-rock Bucle / Pep Herrero

Concert solidari de Bucle a Luz de Gas

El 4 de juny el grup de música pop-rock Bucle, format per la Núria Sánchez, l'Ivan Vicente i l'Isaac Guzman, tots ells AAC de la L2 de Metro, oferirà un concert de caire benèfic per a l'Associació Can Salaam. 

Redacció / 27.05.15 - 07:44h

El dia 4 de juny, Bucle, grup musical de pop-rock, oferirà un concert benèfic per a l'Associació Can Salaam que tindrà lloc a la sala Luz de Gas a les 21.30 hores. El preu de l'entrada és de 5 euros, el quals aniran destinats íntegrament a l'associació.

El concert inclourà cançons del seu disc, “Al final del principio”, com ara “El final”,  “Mi mundo”, "Crisis, qué crisis", "Fundamentalistas", "All is gone" o "Madness".

L'Associació Can Salaam és una entitat sense ànim de lucre que té la finalitat de promoure la capacitació i reinserció de persones pertanyents a col·lectius vulnerables que, per diferents raons, viuen en situació de precarietat; buscar que aquestes persones recuperin l'autonomia i la confiança en si mateixes, i afavorir el desenvolupament de les seves habilitats i capacitats. L'associació els facilita alimentació, habitatge, vestit i treball, així com assessorament per a la defensa dels seus drets. La Fundació Pare Manel col·labora activament amb ells.

Els qui no es vulguin perdre el concert hauran de reservar-se l'agenda per dijous 4 de juny a partir de les 21 hores. 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB