Divendres, 24 de setembre de 2021

El 'compliance', a l’abast de tothom!

 

El 'compliance', a l’abast de tothom!

Amb l'objectiu d'informar, formar i conscienciar els treballadors i treballadores de la companyia s'ha elaborat un vídeo informatiu per explicar d'una forma senzilla els requisits que s'han de complir dins d'un programa de compliance

Bon Govern / 15.06.21 - 09:18h

Un any després de l'aprovació i posada en marxa del Programa de Compliment de TMB, Compliance, i tenint en compte els requisits que han de complir aquest tipus de programes —entre els quals s'inclou donar a conèixer, informar i formar els membres de l'organització—, s’ha elaborat un vídeo explicatiu com a mecanisme de difusió, conscienciació i formació de la voluntat de TMB.  

El seu contingut és breu i remarca aspectes rellevants sobre els diversos components del programa. Hi hem recollit les fites i aspectes més importants fins a l'actualitat.

El vídeo és un element més de les campanyes destinades a sensibilitzar els integrants de l'organització sobre la cultura de compliment. La seva difusió i coneixement és un instrument necessari per impulsar i reforçar els valors i principis recollits en el Codi ètic i de conducta de TMB, així com la cultura de compliment.

El programa afecta totes les persones de TMB, per tant, és important que dediquis uns minuts a veure el vídeo.

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB