Divendres, 28 de gener de 2022

Compensació del títols afectats pel confinament

 

Compensació del títols afectats pel confinament

L’ATM acaba de fer públic  la fórmula per compensar el títols de transport que no es van poder exhaurir pel confinament.

Albert Piqué / 01.07.20 - 10:47h

Compensacions automàtiques

T-usual, T-familiar o T-grup

Els usuaris que tinguin una T-usual, T-familiar o T-grup que havien estrenat abans del 14 de març i  no van utilitzar entre el 14 de març i l’11 d’abril , podran accedir amb el seu títol al transport públic a partir de l’1 de juliol. La validadora n’ampliarà automàticament la validesa i afegirà els dies perduts; la nova data de caducitat quedarà impresa al revers del bitllet.

T-jove, T-trimestre o T-70/90

Els usuaris que tinguin una T-jove, T-trimestre o T-70/90 que havien estrenat abans del 14 de març i  no van  utilitzar entre el 14 de març i el 10 de juny , podràn accedir amb el seu títol al transport públic a partir de l’1 de juliol. La validadora n’ampliarà automàticament la validesa  i afegirà els dies perduts; la nova data de caducitat quedarà impresa al revers del bitllet.

En ambdós casos, el nou període de validesa ampliat començarà a comptar en el moment en el qual passis el  títol caducat per una de les validadores de la xarxa. Es podrà ampliar la validesa del títol caducat durant tot el 2020, fins al 31 de desembre.

Compensacions via formulari

Per als casos de títols que sí que han estat utilitzats durant les setmanes de confinament, a causa de desplaçaments per motius laborals o essencials, l’ATM ha habilitat un formulari mitjançant el qual qualsevol persona usuària pot conèixer si té dret a compensació i el nombre de dies que té dret a recuperar.

El formulari també té en compte el període de gratuïtat de transport públic entre el 2 i el 9 d’abril, per a casos en els quals personal sanitari o d’altres serveis essencials ja haguessin estrenat un títol amb limitació temporal o no poguessin gaudir de la gratuïtat d’aquells vuit dies.

El formulari  estarà operatiu a partir del dia 1 de juliol al web www.atm.cat

Atenció i ajuda

El procediment de compensació de títols no utilitzats durant el confinament es duu a terme exclusivament de forma telemática. Per  qualsevol dubte, cal trucar al telèfon 93 120 53 30 que estarà disponible a partir de l'1 de juliol.

 

Compartir:

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB