Dimecres, 14 d'abril de 2021

"Comença el dia amb…."

 

"Comença el dia amb…."

TMB, compromesa amb l'atracció de talent, posa en marxa el nou programa d'acollida d'estudiants en pràctiques amb accions que facilitin la seva integració en l'organització.

Redacció / 24.02.21 - 07:58h

El 18 de febrer es va posar en marxa a l'empresa  Comença el dia amb…, una de les accions d'integració dels estudiants en pràctiques que formen part del nou programa dels estudiants.

Tretze estudiants universitaris que actualment estan fent les pràctiques distribuïts en les àrees de Metro, Autobusos i Àrees Funcionals, es van reunir per primer cop telemàticament amb la idea de fer xarxa entre ells i compartir la seva experiència a l'empresa. La iniciativa va tenir molt bona acceptació.

El nou programa dels estudiants en pràctiques a TMB inclou com a projecte formatiu:

  • Pla d'acollida, que es realitza el primer dia per tal que els estudiants se sentin integrats i coneguin l'empresa.
  • Accions d'integració amb els programes Comença el dia amb... i Coneix TMB. Dins d'aquest últim, un cop al mes, tots els estudiants en pràctiques es connecten amb un àmbit de l'organització en què els expliquen en quins projectes estan treballant. 
  • Seguiments mensuals amb els tutors i estudiants per garantir l'acompliment del projecte formatiu i d'integració. 
  • Entrevistes de sortida amb el tutor i amb l'estudiant al finalitzar el període de pràctiques.

L'objectiu d'aquest nou programa se sustenta en tres punts bàsics:

  • Garantir pràctiques de qualitat que ajudin els joves a consolidar el que han après i a fer la seva adaptació al món laboral.
  • El tutor, acompanyat i assessorat per Recursos Humans, es converteix en un facilitador, en un guia "entrenador" perquè l'estudiant integri els continguts del lloc de treball en el període de pràctiques.
  • Coneixement de l'empresa d'una manera directa i coneixement dels projectes innovadors i d'impacte que s'estan duent a terme en l'organització per impulsar així la nostra imatge de marca.

 

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB