Dissabte, 28 de novembre de 2020

Com es va fer el mural de Philip Stanton

 

Philip Stanton / TMB

Com es va fer el mural de Philip Stanton

Els colors de l'agraïment és l'obra colorista i de gran format que decora el vestíbul principal de l'estació Guinardó / Hospital de Sant Pau. No et perdis el making of de com es va fer.

Redacció / 07.10.20 - 10:23h

El mural, que acoloreix una paret d'uns 60 metres quadrats de superfície, és un homenatge als sanitaris, a la ciutat de Barcelona i la seva gent després dels durs mesos de confinament per la Covid-19.

El vídeo recrea les quatre setmanes de treball en què el mural va anar agafant forma, des del llenç blanc que hi havia a l'inici, passant pels traços de dibuix que donaven forma al mural, fins a l'aparició de les referències a Barcelona, a les icones de la ciutat, als transports de TMB i a les formes orgàniques que reten homenatge al mestre del segle XX i gran referent en l'obra de Stanton, Henri Matisse. 

Per  pintar-ho, l'artista va comptar amb la col·laboració d'estudiants d'il·lustració creativa de la Universitat Eina, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. 

Compartir:

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB