El Club GenTMB ofereix l’accés a una àmplia oferta formativa

Cursos amb universitats, escoles de negoci, centres de formació professional o amb fundacions a preus reduïts estan a l'abast de la GenTMB

Redacció / 03.02.23 - 08:00h

Des de fa uns anys, TMB té signats convenis de col·laboració amb diferents centres formatius amb la voluntat d'incentivar el desenvolupament professional i personal dels treballadors.

Convenis amb la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), la Universitat de Barcelona (UB), UNIR- UNIR - La Universidad en Internet, la Fundació de Formació Contínua de la Universitat de Barcelona (IL3-UB),  l'Escola de Negocis EAE Business School, l'Escola d'Organització Industrial i CEF Escola de Negocis que proporcionen descomptes i avantatges especials als empleats de la companyia.

Els cursos es troben a la plataforma Club GenTMB que permet als treballadors tenir accés a un més ampli ventall de centres formatius amb descomptes i avantatges especials, com ara els cursos de formació professional que ofereix la UOC. Si et cal més informació pots consultar l’espai “Desenvolupament del talent i gestió del coneixement

Fer-se soci del club GenTMB és molt fàcil. Com que és un club exclusiu, cal utilitzar l'adreça electrònica corporativa. Les persones que no en tinguin poden enviar un correu electrònic a comunicaciointerna@tmb.cat i els indicaran la manera d'accedir-hi. 

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB