Dimecres, 20 d'octubre de 2021

El Club Atlètic TMB, present a la Cursa de la Mercè

 

El Club Atlètic TMB, present a la Cursa de la Mercè

Vint membres del Club Atlètic TMB van participar diumenge a la Cursa de la Mercè, en què van competir 6.000 corredors, i sis van córrer exercint de llebres oficials de l'organització.

Redacció / 21.09.21 - 13:40h

Sis dels membres van córrer exercint de llebres oficials de l'organització de la cursa portant la samarreta del Club Atlètic TMB i les motxilles i banderoles que marquen el temps per fer la cursa. Les llebres ajuden els corredors a portar un ritme constant dins del temps que s’han marcat per completar el recorregut per així aconseguir l’objectiu. Cal destacar que una de les llebres, la que va acompanyar en tot el recorregut la primera classificada femenina, va fer el recorregut en bicicleta i amb l’equipació de l’equip de BTT de TMB per donar-li visibilitat.

Aquest és un referent i un fet important, ja que indica el nivell d’atletes que té l’equip i el bon treball que des del club s’està fent perquè una cursa com la de la Mercè, una de les més importants de Barcelona i de les més multitudinàries, que tenia una participació de més d'11.000 corredors abans de la pandèmia, i que aquest any n'ha congregat 6.000 per les limitacions de la covid-19, compti amb el Club Atlètic TMB com a suport per a la cursa.

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB