Divendres, 26 de febrer de 2021

Cinc tècniques de relaxació per gestionar l’estrès i l’ansietat

 

AECC

Cinc tècniques de relaxació per gestionar l’estrès i l’ansietat

Les tècniques de relaxació tenen molts efectes beneficiosos sobre la nostra salut física, mental i emocional. Contribueixen a reduir els nivells de tensió corporal i psicològica, a modular el dolor i a gestionar el malestar general, per la qual cosa, pot ser un bon recurs, especialment quan ens trobem en situacions d’estrès.

Servei de Prevenció-Medicina del Treball, en col·laboració amb l’Associació Espanyola contra el Càncer, AECC / 12.05.20 - 11:20h

Per exemple, en situacions difícils, com pot ser el rebre el diagnòstic d'una malaltia com el càncer, la relaxació pot ajudar a dormir millor, a calmar l'ansietat o “els nervis” abans d'una prova o revisió, a manejar el malestar davant els tractaments, els canvis en la imatge corporal... També pot afavorir el control d'alguns efectes secundaris dels tractaments oncològics, especialment la sensació de nàusea, els vòmits i el dolor. 

A continuació, et proposem alguns exercicis que et serviran de guia per a aprendre a relaxar-te en situacions d'estrès -sigui com sigui el seu origen-.

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB