Dimecres, 30 de setembre de 2020

Cinc causes proposades, i només una pot guanyar

 

Les cinc causes finalistes / TMB

Cinc causes proposades, i només una pot guanyar

Un cop acabada la primera fase del “Tria la teva causa 2015” ja hi ha les cinc causes finalistes. Ara els treballadors de TMB són cridats a votar-ne una que serà la causa social del “Mou-te 2015”.

Redacció / 20.03.15 - 12:52h

Des de principis del mes de març fins divendres passat els treballadors i treballadores de TMB han proposat les diferents causes solidàries que, en funció dels seus valors, desitgen que esdevinguin la causa solidària per al 2015.

Entre totes les 792 causes que s'han proposat s'han seleccionat les cinc que s'han repetit més cops, és a dir, que han estat proposades per més treballadors. Les cinc causes finalistes han estat: drets dels infants, protecció dels animals, persones amb discapacitat, contra la violència de gènere i malalties de la circulació sanguínia.

Ara només cal clicar aquest enllaç per votar una d’aquestes cinc causes, i la que obtingui més vots serà la causa solidària 2015.

El període de votació és des d'avui fins al proper 16 d'abril; el dia 17 es comunicarà la causa guanyadora i es començarà a treballar amb les entitats socials referents de la causa escollida tot un seguit d'accions de conscienciació i sensibilització que es desenvoluparan al llarg del darrer trimestre de l'any. 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB