Divendres, 28 de gener de 2022

La cabina del cap d'estació, una sala de parts improvisada

 

Nadó / Morguefile

La cabina del cap d'estació, una sala de parts improvisada

Divendres passat, quan faltaven pocs minuts per a les quatre de la tarda, un operador d'emergències del CCM rebia una trucada sol·licitant una ambulància. Estava naixent un nadó a la cabina de Sagrera. 

Redacció / 07.02.17 - 11:22h

Una dona en avançat estat de gestació que estava fent el transbordament de la línia1 a la línia 5, acompanyada de la seva mare, va recolzar-se en una de les parets del vestíbul de l'estació de Sagrera de la L1. Dues agents d'atenció al client (AAC) que estaven de servei van adonar-se'n i li van preguntar si es trobava bé, i ella els va respondre que no. Per tal de poder-la assistir, la van acompanyar dins de la cabina d'estació, moment en què la dona va trencar aigües. 

L'Helga Barreda i la Sonia Giménez, totes dues AAC, van actuar amb rapidesa. Mentre una d'elles trucava al CCM explicant la situació i sol·licitant una ambulància, l'altra atenia la incidència sense imaginar-se el desenllaç. 

Mentre arribava l'ambulància va començar el part. Les dues agents, amb el suport d'un agent de seguretat, van localitzar una passatgera que era metge i que va poder assistir la futura mare, un dona de 32 anys. A les 16.15 hores, a la llitera de l'ambulància, i abans que la mare fos traslladada a l'Hospital del Mar, naixia un nen. 

L'àvia de la criatura, entre l'ensurt i l'emoció, va gravar el naixement del seu net amb la càmera del mòbil.

Compartir:

Informació relacionada

Institucions
TMB
Llocs
Servei
L1 / L5
Infraestructura
Seccions
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB