Dijous, 25 de febrer de 2021

Bon Govern va realitzar una nova jornada formativa en protecció de dades

 

Bon Govern va realitzar una nova jornada formativa en protecció de dades

Davant del compromís de TMB amb el compliment de la normativa de protecció de dades, s'ha fet una nova sessió de formació per als empleats.

Redacció - Bon Govern / 29.10.20 - 11:15h

La sessió de dimarts, que es va realitzar telemàticament mitjançant la plataforma Teams, va tenir un seguiment important d'empleats. L’objectiu de la jornada era incrementar el compromís i la conscienciació de les persones que formen part de l'organització sobre l'important paper de la seguretat de la informació i de la protecció de dades de caràcter personal.

La jornada va ser impartida per un expert en la matèria com és  el Sr. Carles San José, que té una àmplia trajectòria professional en què destaquen, entre altres, la seva tasca com a funcionari del cos d'advocacia de la Generalitat de Catalunya,  cap d'inspecció de l'APDCAT fins al setembre del 2019 i actualment consultor del sector públic en matèria de protecció de dades, transparència i procediment administratiu, i delegat de protecció de dades d'entitats del sector públic. 

Aquesta formació ha permès als assistents comprendre millor les obligacions respecte als requisits de privacitat de cada lloc de treball i alhora ha ajudat a entendre el tractament de les dades de caràcter personal dins dels paràmetres establerts en la regulació vigent. 

La sessió va ser gravada i es pot visionar clicant aquí.

Compartir:

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB