Dimecres, 20 d'octubre de 2021

Bikini torna a vibrar amb la 7a Festa Solidària de CSC

 

Hermano Malaquias / SILO

Bikini torna a vibrar amb la 7a Festa Solidària de CSC

Durant quatre hores els més de 500 assistents van ballar i gaudir del rock and roll d’El Hermano Malaquias, dels balls i sons africans i de la música de La Loka Linda.

Redacció / 13.11.17 - 09:36h

Dissabte passat  l'ONG Conductors Solidaris de Catalunya, CSC i l'Associació SILO  van celebrar la 7a Festa Solidària a la Sala Bikini. Aquest any s'han recaptat al voltant de set mil euros, fruit de la venda de més de sis-centes entrades i donatius de fila zero.

Els objectius solidaris d'aquesta edició són el proper comboi amb ajuda humanitària cap a l’Àfrica subsahariana que organitzarà CSC i l'ajuda en matèria de nutrició infantil al poblat de Gambasse, a Guinea Bissau, que coordina SILO. 

Conductors Solidaris de Catalunya és una organització no governamental fundada fa 17 anys per empleats d'Autobusos de TMB, especialitzada a organitzar combois d'ajuda humanitària a zones en situació de crisi humanitària o pobresa extrema. L'objectiu principal és oferir tota la planificació logística, el transport i la distribució del material que altres associacions, entitats o ONG sol·licitin i sense cap despesa per a aquestes.

Tots els diners que CSC recapta es destinen, íntegrament, als projectes que s'estiguin desenvolupant o pendents de desenvolupar-se. Les despeses dels voluntaris de CSC, ja siguin de viatges als projectes o d'altra mena, van a compte del cooperant.

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB