Dissabte, 27 de novembre de 2021

Benvinguts/des a Metro!

 

Benvinguts/des a Metro! / TMB

Benvinguts/des a Metro!

Enguany s'han presentat més de 1.500 persones, de les quals 127 avui s'incorporen a la família GenTMB, i més de 110, que ja van treballar l'any passat, tornen per segon any consecutiu. 

Albert Piqué / 01.07.19 - 08:43h

L'escenari triat per donar la benvinguda als nous agents d'atenció al client ha estat el Centre Cívic Fort Pienc i va anar a càrrec d'Antonio Pérez, director de línies convencionals i automàtiques, i bona part de l'estructura de comandament de les línies on prestaran servei.  

En ambdues acollides, els caps de línia, entre altres temes, van fer un repàs als talls de servei que hi haurà aquest estiu de cara a resoldre dubtes i qüestions dels assistents. Tot seguit, van conèixer els seus responsables directes, que els van insistir en la necessitat de treballar en equip i els van recordar que en tot moment estaran recolzats per tota l'estructura de comandament de l'Operació de Metro. 

Tal com ja s'havia avançat durant el procés de selecció d'aquest any, els assistents van fer una valoració, a través d'una aplicació mòbil que garanteix en tot moment la confidencialitat, de diversos aspectes del procés selectiu. 

Al grup de la borsa de l'any passat, els van donar feedback dels aspectes que l'any passat, en acabar el seu contracte estiuenc, havien suggerit millorar, com ara la nova formació d'estacions i el material lliurat en el moment de la incorporació a l'Operació.

La intervenció del director d'Operacions, Jordi Mitjà, va centrar-se a encoratjar els nous AAC a ser rigorosos amb la feina que tindran encomanada aquest estiu, i alhora va oferir-los tot el seu suport, així com el de l’estructura de comandament de metro, per garantir l'èxit de la tasca que tenen encomanada. 

 
Els assistents van fer una valoració, a través d'una aplicació mòbil, del procés de selecció d'aquest any / P. Herrero
Els assistents van fer una valoració, a través d'una aplicació mòbil, del procés de selecció d'aquest any / P. Herrero
Benvinguda a càrrec d'Antonio Pérez, director de línies convencionals i automàtiques / P. Herrero
Benvinguda a càrrec de Antonio Pérez, director de línies convencionals i automàtiques / P. Herrero
Es va fer un repàs dels talls de servei que hi haurà aquest estiu / Pep Herrero
Es va fer un repàs dels talls de servei que hi haurà aquest estiu / Pep Herrero

Compartir:

Informació relacionada

Institucions
TMB
Conceptes
Seccions
Infraestructura
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB