Dissabte, 6 de març de 2021

“Barcelona Panoràmica”, la nova ruta del Bus Turístic s'allarga fins a finals de setembre

 

“Barcelona Panoràmica”, la nova ruta del Bus Turístic s'allarga fins a finals de setembre

Degut a la bona acollida, seguirà funcionant tots els divendres, dissabtes i diumenges a la tarda, fins al 27 de setembre.

Redacció / 19.08.20 - 10:00h

El Barcelona Bus Turístic en associació amb Turisme de Barcelona, ofereix per primera vegada una ruta panoràmica diürna que fa un itinerari pels carrers del centre de la ciutat durant els caps de setmana de l’estiu, perquè els barcelonins els redescobreixin després de la inactivitat forçada de l’etapa de confinament.

El servei, que va començar a funcionar el passat mes de juliol, funciona les tardes dels divendres, dissabtes i diumenges fins al 27 de setembre. Les sortides es fan des de la parada situada al costat mar de la plaça del Portal de la Pau, al peu del monument a Colom, a les 16, les 18 i les 20 hores. La durada de la ruta és d’aproximadament 1 hora i 50 minuts.

La ruta recorre, sense parades intermèdies, alguns dels punts més significatius de la ciutat: el Port Vell, el Pla de Palau, l’avinguda del Marquès de l’Argentera, el contorn del parc de la Ciutadella, el districte 22@, la plaça de les Glòries, l’Hospital de Sant Pau, la Sagrada Família, la Pedrera, el passeig de Gràcia, la plaça de Catalunya, la plaça Universitat, el mercat de Sant Antoni, el parc de Montjuïc, l’Anella Olímpica, Miramar i la plaça de les Drassanes, abans de tornar a la parada del Portal de la Pau.

Com en tot el transport públic, regiran les normes d’higiene i prevenció de contagis per evitar la propagació de la Covid-19: seran obligatòries la mascareta i la neteja de mans, que es farà amb gel hidroalcohòlic a la parada d’origen, abans de pujar al bus i al baixar-ne. Durant el recorregut els viatgers disposaran d’auriculars per seguir les explicacions de l’informador o informadora de Turisme de Barcelona sobre els punts de més interès d’aquest tour pensat per a un públic local, per conèixer la història, les anècdotes i les curiositats dels llocs més emblemàtics de la ciutat. 

La capacitat de la ruta Barcelona Panoràmica és limitada, motiu pel qual convé fer reserva prèvia. El servei es pot contractar per internet a Hola Barcelona, la plataforma de serveis de mobilitat per a turistes i visitants de TMB; des del web de Barcelona Turisme; a les oficines de Turisme de Barcelona, i uns minuts abans de l’inici del servei, a la mateixa parada, si hi ha places disponibles. Els preus dels bitllets s’han fixat tenint en compte que es tracta de públic local i buscant l’equilibri entre ingressos i despeses: 10 euros per als adults i 5 euros per als nens d’entre 4 i 12 anys. Fins als 4 anys els nens viatgen de franc.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB