Divendres, 29 de maig de 2020

Balanç del compromís social de TMB de l'any 2018

 

TMB

Balanç del compromís social de TMB de l'any 2018

La dedicació de la GenTMB  que ha participat en les propostes solidàries de l’empresa permet fer un balanç exitós del compromís social de TMB durant el 2018.

Redacció / 28.01.19 - 08:37h

L’any 2018 s’ha tancat amb la xifra de 610 voluntaris que han desenvolupat activitats en les diferents modalitats existents de conductor, mecànic, monitor del TMB Educa, guia de metro, voluntari per un dia i col·laborador de l'ONG Conductors Solidaris de Catalunya (CSC).

S'han realitzat, al llarg de l’any, 40 serveis especials de bus solidari amb la participació de 14 conductors voluntaris, que hi van dedicar un total de 159 hores i van beneficiar 960 persones. 

Al metro es van dur a terme 8 tallers per al foment de l'autonomia en els quals van participar 10 guies voluntaris. S'hi van dedicar 24 hores i se'n van beneficiar directament 64 persones amb discapacitat.

En l'apartat dels canals de comunicació de TMB, 60 entitats socials han tingut visibilitat per donar a conèixer els seus projectes, iniciatives i campanyes.

Tanquem el repàs destacant les 7 accions de conscienciació i sensibilització i la campanya de comunicació amb mitjans propis amb motiu de la 8a edició de la principal iniciativa solidària  Mou-te per la Salut Mental, que s'ha dut a terme durant el darrer trimestre de l'any i que ha estat la campanya solidària de TMB escollida pels seus treballadors.

A tots, gràcies!

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB