Dissabte, 23 de gener de 2021

Arriba l’hora de fer balanç al compromís socials dels treballadors de TMB

 

Xifres / TMB

Arriba l’hora de fer balanç al compromís socials dels treballadors de TMB

Poques hores després d’haver encetat el nou any, és el moment idoni per fer un repàs a les diverses activitats socials realitzades durant el 2016 pels treballadors de la companyia.

Albert Piqué / 03.01.17 - 09:55h

L’any 2016 es tanca amb la xifra de 623 treballadors voluntaris, que han desenvolupat activitats en les diferents modalitats existents de voluntariat corporatiu, com són la de conductor, mecànic, monitor TMB Educa, guia de metro, voluntari per un dia i col•laborador de la ONG Conductors Solidaris de Catalunya (CSC).

S’han realitzat 44 serveis de foment de la mobilitat, dels quals 32 són serveis especials de bus solidari, amb la participació de 12 conductors voluntaris que han invertit un total de 162  hores i han beneficiat a 532 persones, i 12 han estat tallers pel foment de l’autonomia a metro, amb la participació de 16 guies voluntaris diferents que han invertit un total de 48 hores i han beneficiat a  122 persones amb discapacitat. En total, entre metro i Bus, 28 treballadors voluntaris que han invertit un total de 210  hores i han beneficiat a 654 persones.

Dins de l’eix comunicatiu, 36 entitats socials han tingut visibilitat als canals de comunicació de TMB, on han donat a conèixer els seus projectes, iniciatives i campanyes.

La campanya de donació de sang a TMB, que aquest any comptava amb la seva tercera edició, també va ser un èxit, assolint un total de 837 donacions. 

Durant el darrer trimestre del 2016, i dins la sisena edició de la principal campanya solidària de TMB escollida pels seus treballadors, que aquest any tenia el lema de Mou-te per les Persones amb Discapacitat, s’han dut a terme 8  accions de conscienciació i de sensibilització, totes elles amb col•laboració del Comitè Català de Representants de Persones amb Discapacitat, COCARMI.

TMB agraeix a tots els participants, i els encoratja a seguir compromesos amb els causes socials.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB