Divendres, 28 de gener de 2022

Amics de la Gent Gran i Avismón Catalunya seran els 'partners' del Mou-te per la Gent Gran

 

Mans de gent gran

Amics de la Gent Gran i Avismón Catalunya seran els 'partners' del Mou-te per la Gent Gran

Les dues entitats seleccionades són molt reconegudes per la seva activitat en favor del col·lectiu de les persones grans del nostre entorn.

Redacció - Raquel Díaz Caro, responsable d’acció social / 16.07.13 - 12:20h

Constituïda com a associació el 1987 i reconeguda com a organització d’utilitat pública, Amics de la Gent Gran treballa per millorar la qualitat de vida de les persones grans. La seva missió és lluitar contra la soledat i la marginació social d’aquest col•lectiu, mitjançant l’acció de voluntaris i voluntàries que els acompanyen i la sensibilització de la societat.

Conscients que la soledat i l’abandonament són factors descoratjadors que intensifiquen altres mals que pateixen els nostres ancians: problemes de salut, disminució de l’autonomia, dificultats econòmiques, etc., el millor remei per lluitar contra aquests problemes és l’amistat, entesa com un lligam nascut d’una estimació que creix entre dues persones.

Per la seva part, Avismón Catalunya neix l’any 1996, a iniciativa d’un grup de persones de diferents àmbits professionals sensibilitzades per les problemàtiques pròpies d’aquest col·lectiu, amb l’objectiu principal de pal·liar la solitud de persones grans que viuen soles al seu domicili i vetllar perquè totes les seves necessitats estiguin cobertes, i cercar amb aquest objectiu recursos públics o privats adreçats a aquest col·lectiu.

També s’ha volgut comptar en aquest projecte amb les associacions de jubilats de Metro i Autobusos, per la seva vinculació directa amb la causa motivadora de la campanya solidària d’enguany i pel seu indiscutible coneixement i experiència a la companyia.

El grup de treball que forma part de la Comissió de Programes Socials de TMB, juntament amb els representants d’Amics de la Gent Gran, d’Avismón Catalunya i de les associacions de jubilats de Metro i Autobusos, es troba en la fase de construcció i planificació del programa d’activitats que conformaran el Mou-te per la Gent Gran que, com en les anteriors edicions, neix amb la vocació de conscienciar i sensibilitzar sobre la problemàtica específica de la causa i permetrà que tots aquells treballadors i treballadores que hi tinguin interès puguin participar activament a la campanya o implicar-se en els projectes concrets de cadascuna de les entitats col·laboradores.

 

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB