Acollida a l’alumnat en pràctiques de FP Dual a TB.
Acollida a l’alumnat en pràctiques de FP Dual a TB.

Acollida al nou alumnat en pràctiques a TMB

TMB dona la benvinguda al nou alumnat en pràctiques a través d'un procés d'acollida que té com a objectiu donar a conèixer i introduir a la companyia als nouvinguts i nouvingudes.

Eloi Blanes / 13.06.24 - 08:43h

Una de les accions d'integració que contempla el programa d'estudiants en pràctiques de TMB és el procés d'acollida. Per això, l'alumnat de formació professional, màsters, universitaris, formació professional dual i el col·lectiu d'estudiants amb discapacitat intel·lectual que realitzen les pràctiques a TMB reben la benvinguda a la companyia a través d'unes jornades d'acollida.

Enguany, s'han dut a terme dues acollides, una per alumnat de Programes de formació i inserció (PFI) i altres per alumnat de Formació professional Dual.

Els Programes de formació i inserció són el primer nivell de qualificació dins dels estudis de formació professional i s'adscriuen a diferents famílies professionals. Aquest any a TMB són 15 estudiants amb discapacitat intel·lectual en pràctiques de PFI de l’especialitat d’Auxiliar d’Activitats d’Oficina i Serveis administratius generals, superant els i les 12 de l'any anterior. A les jornades d'acollida, fetes els dies 14 de març i 14 de maig d'aquest 2024, van assistir tot l'alumnat, els tutors i tutores de les diferents escoles, a més del personal tutor de TMB.

Per altra banda, el passat 10 de juny es va dur a terme la jornada d'acollida a l'alumnat en pràctiques de Formació professional Dual. TMB ha fet una aposta destacada i enguany són 16 estudiants en pràctiques (catorze d'FP Dual Automoció i dues FP Dual Electromecànica), doblant així els 8 de l'any anterior. Aquesta acollida ha estat possible al suport i coordinació del Responsable de TTCC i Coordinació de Manteniment de la flota de Bus i del Responsable de Material Mòbil de TB, que han participat en el procés. En aquesta ocasió, també ha col·laborat Tecsi Rumi, estudiant en pràctiques FP Dual TB 23-24, amb la finalitat d'acostar la seva recent experiència en l'empresa.

Aquestes pràctiques DUAL a TMB són una aposta i compromís per part de la direcció de TB, per la formació i les pràctiques, facilitant la inserció al món laboral. També, són possibles gràcies al conveni marc que disposa l'empresa amb quatre centres d'estudis públics: l'Institut La Mercè, l'Institut La Guineueta, l'Institut Esteve Terrades i l'Institut Pedraforca.

Si ets treballador o treballadora i vols fer pràctiques a TMB pots inscriure’t emplenant aquest formulari que trobaràs al Portal GenTMB i a la plataforma web de TMB, dins de l’apartat estudiants en pràctiques.

L’alumnat en pràctiques de Programes de formació i inserció (PFI) durant l’acollida. 

 

Compartir

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB