Dimecres, 30 de setembre de 2020

5a festa de Conductors Solidaris de Catalunya i SILO a la Sala Bikini

 

Imatges de la 4a festa solidària 2014 / CSC

5a festa de Conductors Solidaris de Catalunya i SILO a la Sala Bikini

A les 9 del vespre del dissabte 30 de gener les portes de la Sala Bikini s'obriran al públic per celebrar la cinquena festa solidària, amb música en viu, balls africans i sortejos de regals.

Redacció / 15.01.16 - 16:14h

En aquesta cinquena edició de la festa solidària, organitzada per Conductors Solidaris de Catalunya (CSC) i l'Associació SILO, les dues ONG volen recaptar fons per donar suport a la caravana solidària als campaments sahrauís, una de les zones on treballa i col•labora CSC, i per a la construcció de pous d'aigua potable a Guinea Bissau, zona on treballa l'associació SILO.

La festa compta amb les actuacions en directe i desinteressades dels grups Alafia Afro Club, X-Tramp Tribut a SUPERTRAMP i El Hermano Malaquías.

El preu de l'entrada és de 10 euros i es pot adquirir el mateix dia a la Sala Bikini.

Edicions anteriors

El novembre del 2010 es va celebrar la primera edició de la festa solidària amb més de 900 entrades venudes. En aquella ocasió, els diners recaptats, que van ascendir a 12.000 euros, es van destinar a la construcció d'un centre nutricional a Gambasse.

El novembre del 2011 es van recaptar 11.534 euros de 887 entrades venudes en la segona festa solidària.

El novembre del 2012 es va celebrar la tercera festa solidària. Es van vendre 850 entrades, amb un saldo de 8.500 euros.

El novembre del 2013 se celebrava la 3a festa solidària amb més de 850 entrades venudes, entre assistents i donatius de fila zero, que van permetre recaptar 8.500 euros. Un gran èxit de convocatòria, tenint en compte el context econòmic de fa dos anys.

El novembre del 2014 es va celebrar la quarta edició, en què es van recaptar 7.520 euros, fruit de la venda de les més de 700 entrades i donatius de fila zero.

Conductors Solidaris de Catalunya és una organització no governamental fundada fa 15 anys per empleats d'Autobusos de TMB, especialitzada a organitzar combois d'ajuda humanitària a zones en situació de crisi humanitària o pobresa extrema. L'objectiu principal és oferir tota la planificació logística, el transport i la distribució del material que altres associacions, entitats o ONG sol·licitin i sense cap despesa per a aquestes.

Tots els diners que CSC recapta es destinen, íntegrament, als projectes que s'estiguin desenvolupant o pendents de desenvolupar-se. Les despeses dels voluntaris de CSC, ja siguin de viatges als projectes o d'altra índole, van a compte del cooperant.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB