Diumenge, 29 de novembre de 2020

24 hores nedant, el nou repte de l’Alberto

 

Alberto

24 hores nedant, el nou repte de l’Alberto

Nedarà en favor del projecte Volante, un projecte dels pares i mares de nens/es amb càncer i de la unitat d'Oncologia de l'Hospital Universitari Virgen del Rocío de Sevilla

Redacció / 03.06.19 - 09:27h

Del 15 al 16 de juny, l'Alberto Lorente, conductor de bus del Centre Operatiu de Negoci de Zona Franca, nedarà durant 24 hores en les aigües obertes del llac artificial de les Graveres a la població de San José de la Rinconada, a Sevilla. 

Aquest és el quart repte solidari de l'Alberto, que té la voluntat de conscienciar tant els nens com les seves famílies del valor de l'exercici físic durant i després del tractament mèdic en processos de càncer.

Tota la recaptació que aconsegueixi l'Alberto anirà destinada al projecte. Si estàs interessat a col·laborar-hi fent una donació, ho pots fer mitjançant aquest link:  https://www.migranodearena.org/reto/20019/24-horas-de-nado-en-aguas-abie...

L'Alberto no és un simple nedador, vol que les seves braçades “tinguin un sentit” i s'ha marcat un repte que porta per nom #UnRetoUnaVida.

Aquesta acció s'emmarca dins del programa Solidari tu? Solidaris tots!, una línia de col·laboració per ajudar les persones o entitats que més ho necessitin i que s'emmarca dins del Pla director de cooperació i solidaritat. 

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB