Dimecres, 20 d'octubre de 2021

El 16 de desembre, posa't la gorra

 

El 16 de desembre, posa't la gorra

El 16 de desembre, posa't la gorra

La campanya "Posa't la gorra" és la primera font de recursos per finançar els serveis i projectes d'AFANOC, i la gorra és el símbol del missatge positiu sobre la realitat dels infants i les seves famílies, i alhora la protagonista de la campanya.

Redacció / 28.11.17 - 11:36h

El dissabte 16 de desembre, al Parc de la Ciutadella se celebrarà la festa “Posa't la gorra”, gratuïta, d'accés lliure per a tothom, amb una celebració oberta i renovada, amb més música, millors activitats i més participació.

Com ja és habitual des de fa 17 anys, els treballadors de TMB responen a la crida de l'Associació de Famílies i Amics de Nens amb Càncer, AFANOC, per comprar la gorra solidària per recaptar fons en favor dels nens amb aquesta malaltia. La gorra costa 7 euros i aquest any ha estat dissenyada per DESIGUAL, una empresa tèxtil multinacional amb seu a Barcelona que ha creat un disseny alegre i colorit, exclusiu per a AFANOC. 

Gabriel Salgado, conductor de bus del CON de Triangle, és el promotor a TMB d'aquesta acció solidària, “Posa't la gorra”, que any rere any va creixent, canviant i millorant i que pretén superar-se i batre el rècord dels 8.000 euros recollits l'any passat.

Aquest any se celebra de 17a edició d'una festa que va néixer l'any 2001 amb l’objectiu de sensibilitzar i transmetre a la societat que els nens i les nenes amb càncer no són pas diferents dels altres.

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB