S’aproven els Plans Directors de TMB per a la Prevenció de Riscos Laborals (2022-2025)

Els Plans Directors de Prevenció de Riscos Laborals, com els seus predecessors, tenen com a objectiu fonamental seguir reduint la incidència de lesions per accident de treball.

Servei de Salut, Seguretat i Benestar Laboral / 30.06.22 - 13:18h

D'acord amb el mandat previst a la llei de prevenció 31/95 i amb la participació dels Comitès de Seguretat i Salut, la direcció ha definit l'estratègia en matèria de prevenció de riscos laborals per al període 2022-2025.

En aquest document (Pla director TB i Pla director FMBs'estableixen les línies generals de treball dirigides a millorar les condicions de seguretat i salut del personal i s’estableixen les activitats principals per seguir reduint les lesions per accident de treball.

La direcció de Transports Metropolitans de Barcelona també vol agrair a la totalitat de la plantilla de Ferrocarril Metropolità de Barcelona i Transports de Barcelona  el seu compromís i esforç per haver fet possible, de manera efectiva, una reducció sostinguda d’aquestes lesions per accident de treball en els últims divuit mesos.

Sens dubte, és important continuar per aquest camí esforçant-nos, entre tots i totes, per aconseguir l’objectiu de zero accidents laborals.

La prevenció la fem totes les persones treballadores i segur que junts aconseguirem més èxits en aquesta línia.

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB