Noves resolucions de la Generalitat sobre les mesures de prevenció de contagis de covid-19

Les resolucions no incorporen canvis substancials en l'àmbit laboral, de manera que cal mantenir els mateixos criteris que estem aplicant

Redacció - Mario Rubio, responsable de seguretat, higiene i ergonomia / 03.11.21 - 09:42h

Les darreres resolucions publicades per la Generalitat en relació amb les mesures per a la contenció de la pandèmia de covid-19 a Catalunya (Resolució SLT/3090/2021 de 14 d'octubre i Resolució SLT/3150/2021 de 21 d'octubre), han relaxat algunes restriccions quant a reunions socials, restauració, esdeveniments esportius, etc., però no han suposat cap canvi en l'àmbit laboral. Per tant, cal mantenir els mateixos criteris aplicats fins ara. 

En la resolució vigent actualment (SLT/3150/2021) es mantenen i fins i tot es reforcen en l'àmbit laboral les mesures de prevenció habituals que ja coneixem i apliquem: ús de mascaretes en ambients interiors, mantenir la distància interpersonal d'1,5 m, garantir la suficient ventilació dels locals, higiene freqüent de mans i superfícies, etc. 

El Servei de Prevenció de TMB està atent als possibles canvis normatius que ens puguin afectar. De moment, i per evitar contagis de covid-19, és necessari mantenir les mateixes mesures que s'estan aplicant ara.

Compartir

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB