Cargolada a Anglesola / Arxiu
Cargolada a Anglesola / Arxiu

Cargolada a Anglesola

El dimecres 30 de novembre l’Associació de Jubilats i Pensionistes de FMB organitza una cargolada a Anglesola.

Redacció - Associació de Jubilats i Pensionistes del FMB / 22.03.12 - 18:52h

Abans de fer la cargolada faran una visita guiada al poble de Verdú i, també amb un guia, al Museu de Joguets i Autòmats –col·lecció Mayoral–, un espai original i atractiu, allunyat de la idea de museu convencional, i resultat de l’esforç, la constància i la il·lusió d’en Manel Mayoral, fill de la vila de l’Urgell, el qual ha decidit mostrar al públic el fruit de 25 anys de recerca i adquisició de joguines de les més variades èpoques i procedències, una col·lecció que permet endinsar-se en un viatge ple de records.

Activitats programades

Cada dilluns
Curs bàsic d’anglès, de 18 a 20 h. (Activitat subvencionada en part per l’Associació)

Cada dimarts
Jocs de taula, dòmino, cartes i parxís, tertúlia i berenar al local social.

Cada dimecres
Classes de balls en línia i de saló de 18 a 19 hores.

—Dijous, 3 de novembre
Celebració del dinar de cloenda de la commemoració del 25è aniversari de la fundació de l’associació al restaurant de l’hotel Bergara de Barcelona.

—Dijous, 10 de novembre
A les 17.30 h, projecció de la pel·lícula Pa negre, escrita i dirigida per Agustí Villaronga basant-se en la novel·la homònima d’Emili Teixidor. Duració: 108 minuts. Film triomfador dels premis Gaudí i dels Goya, és l’escollit per representar Espanya a la pròxima edició dels Oscar, dins la categoria de millor pel·lícula de parla no anglesa.

—Divendres, 18 de novembre
Visita al Museu Arqueològic de Badalona i a les restes romanes trobades.

Recorregut que travessa pel subsòl del museu, amb la visita de l’exposició permanent Baetulo, ciutat romana; a les termes de la ciutat –de final del segle I aC–, a l’entorn del fòrum, on es poden observar restes d’edificis d’habitatges amb botigues a la planta baixa o restes d’altres edificacions d’època romana tardana, com una estança, un mausoleu o un dipòsit d’aigua. Tot l’espai està il·luminat escenogràficament i ambientat amb elements de reconstrucció històrica i efectes sonors que ens transporten a l’antiga Baetulo i ens hi fan sentir immersos.

—Dijous, 24 de novembre
Bingo.

Compartir

Informació relacionada

Institucions
Servei
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB