Divendres, 7 de maig de 2021

XVI Jornada de Sistemes de Participació

 

XVI Jornada Sistemes Participació / Pep Herrero

XVI Jornada de Sistemes de Participació

En aquesta jornada es va fer un repàs de tots els projectes presentats durant l’any i es van concedir els premis d’enguany. 

Redacció / 15.06.12 - 12:58h

Divendres 8 de juny es va celebrar la  XVI Jornada de Sistemes de Participació a l’Auditori ONCE de Barcelona.

Els Sistemes de Partipació engloben un seguit de fórmules pensades perquè es pugui participar en diferents nivells de compromís, temps i coneixements.

Aquest any, a més dels grups de treball i les iniciatives individuals de millora, han tingut una forta acollida i èxit de participació altres fórmules com ara els TAO (equips d’anàlisi i optimització ─entre aquests, els TOLA tutelen diferents indicadors de gestió de les línies automàtiques de metro, estudien les causes dels errors i elaboren propostes d’actuació i plans d’acció correctius─; les 5S (personal d’un centre millora l’organització, ordre i neteja de les seves instal·lacions), i les reunions de treball i anàlisi (RTA), en què empleats convidats per la direcció d’una gerència analitzen les causes d’un problema i elaboren un pla d’accions per resoldre’l.

Hi han participat 492 persones

Aquest any hi han participat 492 persones, repartides en 34 grups de treball, 12 projectes TAO, 14 treballs fruit de les reunions de treball i anàlisi (RTA), 12 projectes emmarcats en les 5S i 103 iniciatives individuals de millora.

Els projectes van estar exposats al vestíbul de l’auditori en uns plafons explicatius que, com ja és habitual, obrien la jornada. Va obrir l’acte el vicepresident de TMB, Dídac Pestanya, que va agrair la cessió de l’auditori a l'ONCE, fruit de l’estreta col·laboració entre totes dues empreses, i va remarcar la importància de la implicació i la participació en aquests temps de crisi.

Tot seguit, els assistents van gaudir d’un audiovisual on es feia un repàs dels 16 anys de Sistemes de Participació amb els projectes més rellevants. Va prendre la paraula la directora d’Administració i Recursos Humans, Asunción Santolaria, que va fer èmfasi en els treballs presentats i la importància de la implicació dels “emprenedors”. Després va arribar el moment en el qual es van a donar a conèixer els projectes premiats i que detallem al final de l’article. Van repartir els diplomes i guardons el president de TMB,  Joaquim Forn; el vicepresident, Dídac Pestanya; el director de Metro, Sebastián Buenestado, i el director de Bus, Jaume Tintoré. Trobareu informació sobre els premiats a la intranet.

Va finalitzar l’acte el president de TMB,  Joaquim Forn, que va reiterar l’agraïment a tots els implicats que fan possible la jornada amb la il·lusió i professionalitat amb què fan la seva tasca diària.

Podeu veure les fotos de l’acte a la intranet.

 

Auditori / Pep Herrero
Auditori / Pep Herrero
Video YouTube: 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB