Dissabte, 24 d'octubre de 2020

XI Jornada Formativa de TMB Educa

 

XI Jornada Formativa de TMB Educa / M.A. Cuartero

XI Jornada Formativa de TMB Educa

Ahir, l'Espai Gaudí va ser l'escenari de la Jornada Formativa dels Monitors del projecte educatiu TMB Educa.

Redacció - Mario Armengol, responsable TMB Educa / 13.06.18 - 08:00h

La inauguració de la jornada la va realitzar Mario Armengol, responsable de TMB Educa, en representació de la direcció de l'Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals. Es van presentar les dades corresponents al curs escolar 2017-2018, així com les previsions i les noves activitats per al curs 2018-2019.  

Seguidament va tenir lloc la sessió formativa impartida per Olga Barrera, especialista en animació sociocultural, docent del Departament de Lleure de la Fundació Pere Tarrés, amb el tema “Dinàmiques metropolitanes”. Es va centrar en el fet que, quan dissenyem i realitzem una activitat socioeducativa amb infants i/o joves, ens trobem amb dos moments clau per tal que la nostra intervenció sigui un èxit: el moment inicial, en què hem de trencar el gel, conèixer el grup que tenim al davant i detectar les seves expectatives, i el tancament, en què podem aprofitar per fer una valoració, demanar opinions i repassar els aspectes més importants que vulguem que les persones participants recordin.

El projecte TMB Educa, que compta amb 45 treballadors monitors formats pedagògicament, apropa als diferents centres escolars, dins del seu currículum educatiu, les instal·lacions de TMB, amb un ampli programa d'activitats per donar suport i poder treballar tots els aspectes relacionats amb els transports públics de Barcelona. Entre els espais que TMB Educa posa al servei dels centres escolars hi ha estacions de metro, cotxeres, centres de control d'autobusos i metro o el telefèric i el funicular.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB